Permanente make-up

Permanente Make-Up

Nadat ik merkte hoe groot de belangstelling voor permanente make up (PMU) aan het worden is, heb ik besloten hier een opleiding voor te volgen, zodat ik nog meer mensen nog beter van dienst kan zijn. Voor deze specialisatie heb ik een opleiding genoten bij SkinQuip Nederland (met het merk Swiss Color), welke ik met succes heb afgerond.

Altijd perfecte make-up!

Met permanente make-up zit jouw make-up altijd goed, als je opstaat, na het sporten of zwemmen en zelfs in de sauna of tijdens een flinke regenbui. Permanente make-up betekent eigenlijk altijd perfecte make-up!

Altijd een verzorgd gezicht met permanente make-up

Permanente make-up bespaart je ook dagelijks de tijd van het aanbrengen van een eyeliner, lipliner of het bijwerken van jouw wenkbrauwen. Je hebt altijd een sprekend en verzorgd gezicht, zelfs als je verder geen make-up draagt.

Wat is Permanente Make-Up:

Permanente Make-Up (PMU) is het inbrengen van pigmenten in de huid. De meest gevraagde behandelingen hebben betrekking op de wenkbrauwen, eyeliner en de lippen. Zijn jouw wenkbrauwen niet goed van vorm? Loopt jouw eyeliner altijd uit? Ben jij allergisch voor make-up? Kun je jezelf niet meer goed opmaken zonder bril? Permanente Make-Up (PMU) biedt dan de oplossing.

Vooral voor jonge vrouwen met een druk bestaan is permanente make-up (PMU) een uitkomst. Maar niet te vergeten, ook voor dames waarvan de jaren beginnen te tellen, kan het een enorme oppepper zijn. Permanente eyeliner, voor een sprekende oogopslag en permanente wenkbrauwen, voor iedereen die vollere wenkbrauwen wil, of door ziekte en/of behandelingen zoals chemo, alopecia of schildklierafwijkingen, zijn wenkbrauwen geheel of gedeeltelijk is kwijtgeraakt, kan dit een ware aanvulling zijn voor een mooi sprekend uiterlijk.