Permanente Make-Up

Nadat ik merkte hoe groot de belangstelling voor permanente make up (PMU) aan het worden is, heb ik besloten hier een opleiding voor te volgen, zodat ik nog meer mensen nog beter van dienst kan zijn. Voor deze specialisatie heb ik een opleiding genoten bij SkinQuip Nederland (met het merk Swiss Color), welke ik met succes heb afgerond.

Altijd perfecte make-up!

Met permanente make-up zit uw make-up altijd goed! Als u opstaat, na het sporten of zwemmen en zelfs in de sauna of tijdens een flinke regenbui. Permanente make-up betekent eigenlijk altijd perfecte make-up!

Altijd een verzorgd gezicht met permanente make-up

Permanente make-up bespaart u ook dagelijks de tijd van het aanbrengen van een eyeliner, lipliner of het bijwerken van uw wenkbrauwen. U heeft altijd een sprekend en verzorgd gezicht, zelfs als u verder geen make-up draagt.

Wat is Permanente Make-Up:

Permanente Make-Up (PMU) is het inbrengen van pigmenten in de huid. De meest gevraagde behandelingen hebben betrekking op de wenkbrauwen, eyeliner en de lippen. Zijn uw wenkbrauwen niet goed van vorm? Loopt uw eyeliner altijd uit? Bent u allergisch voor make-up? Kunt u zich niet meer goed opmaken zonder bril? Permanente Make-Up (PMU) biedt dan de oplossing.

Vooral voor jonge vrouwen met een druk bestaan is permanente make-up (PMU) een uitkomst. Maar niet te vergeten, ook voor dames waarvan de jaren beginnen te tellen, kan het een enorme oppepper zijn. Permanente eyeliner, voor een sprekende oogopslag en permanente wenkbrauwen, voor iedereen die vollere wenkbrauwen wil, of door ziekte en/of behandelingen zoals chemo, alopecia of schildklierafwijkingen, zijn wenkbrauwen geheel of gedeeltelijk is kwijtgeraakt, kan dit een ware aanvulling zijn voor een mooi sprekend uiterlijk.

Permanente make-up Doetichen

Veel gestelde vragen

over Permanente make-up

PMU lijkt inderdaad op tatoeëren. Echter een tatoeage gaat nog een laag dieper. De laag onder de lederhuid heet het onderhuidbindweefsel. De kleurstoffen worden ingekapseld en de tatoeage zal altijd in deze laag blijven zitten.

De meest gevraagde behandelingen hebben betrekking op de wenkbrauwen. De functie van de wenkbrauwen is om de gezichtsuitdrukking kracht bij te zetten. Wanneer er geen wenkbrauwen zijn, is een gezicht uitdrukkingsloos. Denk aan verbaasd kijken, bedenkelijk kijken, fronsen, boos kijken. Omdat veel vrouwen te veel hebben geëpileerd of boven hun wenkbrauwen haartjes hebben weggehaald, of omdat de wenkbrauwen gewoon dunner worden, is dit een veel gevraagde behandeling. Ook kan PMU van de wenkbrauwen gebruikt worden om de symmetrie in het gezicht te herstellen

PMU wordt aangebracht met een apparaat met heel dunne naaldjes. Er zijn verschillende soorten naalden. Met elke naald zijn er verschillende technieken mogelijk. Er zijn naalden waarmee je een scherpe lijn kunt tekenen of naalden waarmee je kunt schaduwen. Ook is er een hairstroke methode mogelijk, waarmee haartjes worden getekend.

In principe is PMU voor iedereen geschikt. Zowel voor jong als oud. Voor mensen met alopecia (kaalheid), maar ook bijv. na een chemokuur. Vooral voor deze mensen is PMU een ware uitkomst.

Na gemiddeld 2 a 3 behandelingen is het resultaat mooi. Na de behandeling is de pigmentatie altijd wat donkerder. Na 5 dagen zal de kleur vervagen. Zes weken na de eerste behandeling volgt een tweede behandeling. In deze behandeling wordt de PMU geperfectioneerd

Na het aanbrengen van PMU krijgt men een nabehandelingsproduct mee naar huis. Dit zal de huid verzachten en sneller doen genezen. Probeer in de eerste week na de pigmentatie niet te krabben of te pulken. Ook is het aan te raden 1 week na behandeling niet te zonnen. Daarna een zonnebrandcrème met een hoge SPF (beschermingsfactor) gebruiken.

Wanneer u PMU geheel laat vervagen zal het effect na gemiddeld 6 jaar verdwenen zijn. Blonde wenkbrauwen die mooi luchtig ingebracht zijn, zullen na 2 jaar verdwenen zijn. Een eyeliner daarentegen kan na 8 jaar pas verdwenen zijn.

Ja, de huid wordt gespannen en met het naaldje kan een heel dun mooi strak lijntje worden gemaakt. De strakke lijn zal uw ogen jonger doen lijken!

In beide gevallen is dit goed mogelijk. Ook na een ooglidcorrectie kan de bestaande eyeliner weer gecorrigeerd worden.

U kunt er van uitgaan dat u in mijn praktijk hygiënisch behandeld wordt. Mijn praktijk is GGD goedgekeurd en er worden bij iedere behandeling nieuwe steriele naalden gebruikt. In sommige gevallen kan de huid gevoelig worden en kan wat opzwellen. Dit is meestal na een paar dagen verdwenen.

Permanente Make-Up Marlies Beautyspecialist wenkbrauwen tattoeren doetinchem

Prijzen

Permanente make-up

scroll naar rechts

WenkbrauwenNieuwe behandelingOpfrisbehandeling na ± 1,5 jaar
(alleen voor bestaande PMU klanten)
Hairstrokes incl. nabehandeling
en aftercare zalf
€ 295,–€ 110,–
Powderbrows incl. nabehandeling
en aftercare zalf
€ 295,–€ 110,–
Combibrows incl. nabehandeling
en aftercare zalf
€ 295,–€ 110,–

* houd rekening met een behandeltijd van 3 uur per behandeling

scroll naar rechts

EyelinerNieuwe behandelingOpfrisbehandeling na ± 1,5 jaar
(alleen voor bestaande PMU klanten)
Eyeliner boven  € 175,–€ 85,–
Eyeliner onder € 155,–€ 75,–
Eyeliner boven en onder€ 275,–€ 100,–
Baby eyeliner met wing€ 225,–€ 100,–
Boven wimper verdikking (infralash)€ 125,–€ 70,–
Onder wimper verdikking (infralash)€ 100,–€ 60,–
Infralash boven en onder€ 175,–€ 100,–

* de prijzen van elke behandeling zijn incl. voortekenen, shapen, en twee PMU.  behandelingen.

* bij een PMU die elders is gezet, gelden de kosten voor de opfrisbehandeling; dit na  overleg.

Alles wordt met apparatuur en pigmenten van het TOPMERK Swiss Color gezet.

Voor een mooi resultaat dienen de nabehandelingen binnen minimaal 6 weken en maximaal 10 weken na de eerste behandeling gedaan te worden.

Bij een combinatie van behandelingen wordt altijd een korting van 15% procent berekend.